A faun próbája

Eddig történt - 4. rész

A férj

Ezen az éjszakán mintha Emma viselkedése is megváltozott volna; kimértebb hangvételben beszélt és kevésbé viselkedett gyermekien. Nem értette bár, hogy miért kell az ismeretlen férfi után menniük, de végül belement a dologba és bejutottak Joséval együtt a sokemeletes irodaépületbe, ahol Mary Watts férje dolgozott állítólag.

Némi keresgélés után sikerült is megtalálni a férfit a teljesen üres irodaépület egyik szintjén, amint éppen egy nő (valószínűleg titkárnője) ölelését élvezte. Érzelmeinek ellenőrzése után azonban nem tűnt egyértelműnek, hogy valóban ennyire élvezné a dolgot, így egyéb közbelépés helyett José pénztárcájának kiürítése mellett döntött, majd a tárcába egy cetlit is elhelyezett a férfi feleségének nevével.

Franco buzdításának engedve még egyszer visszafordultak a párhoz és José mintha az Emmáéhoz hasonló vékony fonalakat vélt volna felfedezni a férfi körül, ám tartva attól, hogy a biztonságiak rajtakapják őket, végül otthagyták a helyszínt.

Kifelé menet Emma felajánlotta, hogy egy általa ismert szórakozóhelyre viszi Josét, így a pénzből rögtön taxit is fogtak és elindultak. Út közbeni beszélgetésük nyomán irányt változtattak – José különlegesebb helyre vágyott, így Emma a három lehetőségből a Royal Liont választotta.

Comments

celiahna celiahna

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.