A faun próbája

Eddig történt - 1. rész

bevezetés

Ami eddig történt…

A történet elején José és Emma megismerkedtek egymással, mikor az ifjú szatír néhány kifejezetten lassú éjszaka után egy új helyen próbált szerencsét. A lány kislányos ruhában, világos rózsaszín hajában masnikkal közelítette meg és az övére akaszkodott játékmajmot kívánta elkérni/elvenni tőle. Az első próbálkozás sikertelensége után le is mondott erről, furcsa pillantások kereszttüzében úgy tűnt, elrémült Franco-tól.

Az éjszaka végül a lány hazakísérésével végződött, főszereplőnk megismerkedett a lány pici lakásával és úgy döntött, fényt és derűt adományoz annak. A mágiával idézet pisla fény megmaradt ugyan a szoba hideg-rideg érzései között is, ám már érezhető volt ekkor, hogy szép lassan valami mintha elszívná az érzéseket.

A fiatal lányból ruhái elhagyásával ifjú huszonévessé vetkező Emma együtt töltötte az éjszakát José-val, aki megfigyelhette a lány hátán lévő tetoválást.

Mindez azonban reggelre elszivárgott és minden öröm kiürült, a lány pedig nem ébredt fel egészen estig.

Comments

celiahna celiahna

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.